Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Remco Groenhuijzen, General Manager

“Wij zijn zeer tevreden hoe Jarno Thijs met veel passie en gedrevenheid ons project heeft begeleid. Zijn oog voor detail, kennis en begrip voor de dagelijkse hoteloperatie is van eminent belang in een top 5 sterren hotel zoals Sofitel Legend The Grand Amsterdam, om enig overlast voor onze veeleisende gasten te voorkomen”

BanBouw

Gijs van Doorn, Directeur Bouw

“Sinds 2.5 jaar werken wij intensief samen aan projecten in zowel de ontwikkelingsfase als de uitvoeringsfase.

Gezien de ontwikkelingen in de afgelopen jaren betreffende wet en regelgeving maar ook t.b.v. nieuwe technieken dient het bouwkundige en het installatietechnische nauwkeurig op elkaar afgestemd te worden.

Door de complexiteit dienen wij de juiste kennis en kunde aan boord te hebben om de juiste keuzes te kunnen maken.

Thijsenco begeleidt ons bij de technische vraagstukken die we beantwoorde in ontwerpprocessen, de prijsstellingen die daarbij horen en de controle op de uitvoering.  Door de intensieve samenwerking en de kennis en kunde te bundelen zijn wij slagvaardig en is de kans op niet juiste toepassingen een stuk kleiner.”

Heuvelpoort Tilburg

Niek van den Broek, Directeur

“Ik werk graag met Jarno vanwege zijn no-nonsense, hands on mentaliteit waarbij pragmatisch handelen met boerenverstand leidend is binnen de kaders van alle noodzakelijke regels waarvan de kennis in huis is”

Chagall Hotels & Restaurants 

Patrick Bruins, Directeur

"Jarno is een duizendpoot als het gaat om gebouwgebonden installaties, maar ook bouwkundig heeft hij voldoende baggage. Snel schakelen en denken vanuit de opdrachtgever maken hem een prettige partner om mee samen te werken"